Ювентус Джуниър Камп официално отвори врата в България. Лице на кампанията е бившият национал Александър Александров-Кривия, а от 5 до 9 септември треньори от школата на най-титулувания италиански клуб ще дойдат у нас, за да обучават деца от 5 до 17 г.

Тренировките ще се проведат в "Царско село" по специално изготвена програма, съобразена с възрастта на участниците. Таксите варират между 600 и 800 лв., в зависимост дали ще се спи в комплекса и освен заниманията от реномирани специалисти, включват още екип на "бианконерите", топки, раници и др. подаръци. Най-добре представителите се деца ще получат уникалната възможност да заминат за Торино и една седмица да тренират със своите връстници от Ювентус.

"Това е страхотен шанс децата да се докоснат до структурата на един от най-големите клубове в Европа и света. Легендата Павел Недвед е започнал първите си стъпки от подобен камп", каза Ивайло Рачев, човекът, който стои зад създаването на Ювентус Джуниър Камп в България. Той добави, че за тренировките у нас ще пристигне легенда на "старата госпожа", но ще разкрие името й на по-късен етап.

На кампа се очаква да присъстват около 140 деца и бройката може да нарасне. "Знаем, че е лято, но имаме готовност да запишем още желаещи. Всеки е добре дошъл", каза председателят на българския фенклуб на Ювентус в България Благой Симеонов.

"За съжаление, българският футбол е в будна кома и искам да поздравя организаторите за тези начинания. Съживяването му ще дойде точно от такива кампове. На тях не само децата, но и нашите треньори ще има какво да научат. Най-важното е да заразим децата да спортуват. Спортът дава всичко, най-вече дисциплина", каза Александров, след което добави, че неговият син е записан за участие в кампа.

[video]


Контакти за записване в Ювентус Джуниър Камп:

София, бул. "Партриарх Евтимий", №64, ет. 3, ап. 5, телефони: +359 887 350 077, +359 885 215 655, имейл: info@juventuscamp.bg