Италианският шампион Ювентус се спря на три имена за заместник на Патрис Евра, който иска да се върне в Манчестър Юнайтед през настоящия трансферен прозорец.

"Бианконерите" не възнамеряват да правят спънки на френския ветеран, който през този сезон изгуби титулярното си място за сметка на далеч по-младия Алекс Сандро.

На първо място в списъка на хегемона на Апенините е Матиа Де Шилио от Милан, пише Sky Sport Italia. Юве от доста време проявява интерес към италианския национал, който може да играе и по двете крила. Проблем обаче е нежеланието на "росонерите" да се разделят с 24-годишния си юноша.

При провал с Де Шилио "старата госпожа" ще се насочи към Сеад Колашинац от Шалке 04. Плюсът при 23-годишния босненски национал е, че има договор до края на сезона и германският клуб ще се съгласи да го продаде на минимална цена.

Според Gazzetta dello Sport Юве след и левият защитник на Болоня Адам Масина, който също е на 23 г. Той е от марокански произход, но има 4 мача за младежкия национален отбор на Италия. Бранителят е продукт на школата на северния отбор и от 2013 г. има почти 80 мача, в които е вкарал 3 гола.