Изпълнителният директор на италианския хегемон Ювентус – Джузепе Марота, категорично заяви, че няма да напуска, за да започне работа в Барселона.

Преди дни се появиха информации, че от "Камп Ноу" възнамеряват да отмъкнат трансферното гуру на "бианконерите" заедно с дясната му ръка Фабио Паратичи. "Двамата се чувстваме отлично в Ювентус", заяви Марота пред Sport Mediaset. "Предани сме на клуба и е чудесно да се работи с хора като Аниели, Недвед и целия отбор. Създадохме състав с манталитет на победител и животът ни е свързан с Юве", добави той.

Припомняме, че през годините Марота доведе като свободни агенти при "старата госпожа" Андреа Пирло, Пол Погба, Сами Кедира, а играчи като Андреа Бардзали, Артуро Видал, Карлос Тевес и др. бяха купени за не повече от 15 млн. евро.

Трансферните удари на Марота и Паратичи са още безброй, докато това лято Барса успя да привлече единствено Осман Дембеле от желаните играчи. С Фелипе Коутиньо, Марко Верати, Ектор Бейерин и др. каталунците удариха на камък.