Ювентус - Торино, среща от 6-ия кръг на италианската Серия "А", "Ювентус Стейдиъм", 21:45 часа българско време. 

Вероятните състави на двата отбора:

Ювентус: Буфон, Сандро, Киелини, Ругани, Лихтщайнер, Матюиди, Пянич, Манджукич, Дибала, Куардадо, Игуаин

Торино: Сиригу, Силвестри, Нкулу, Морети, Молинаро, Басели, Ринкон, Нианг, Ляич, Фалке, Белоти

Прогноза на Gol.bg:
Домакините са в ролята на фаворити за днешното голямо торинско дерби, но имат доста кадрови проблеми, тъй като Масимилиано Алегри няма да може да разчита на четиримата контузени Де Шильо, Кедира, Пяца и Маркизио.

Гостите от своя страна са без Оби и Барека за днешната среща, тъй като и двамата страдат от различни травми, но въпреки това очакванията са да се получи един качествен мач тази вечер.

Домакините са на равни точки на върха в класирането с Наполи - 15 пункта, като отборът до момента няма грешка от началото на сезона и за 5-те си мача е записал също толкова победи.

Торино също се представя отлично и няма загуба от старта на кампанията, като има на сметката си 3 победи и 2 ремита от началото на сезона. 

Проблемът на "биковете" обаче е, че днешният съперник е доста по-класен от тях и вероятно отборът ще трябва да понесе и първата си загуба за сезона.

В последните 5 мача между двата тима "бианконерите" имат на сметката си 4 победи и 1 реми срещу този противник, като ремито  от последната среща между тях. 

Нашата прогноза е категорична победа с 3:0 за торинци.

Прогноза: Ювентус - Торино 3:0