Голмайсторът на италианския хегемон Ювентус – Пауло Дибала, ще е готов за първия 1/8-финален мач от Шампионска лига срещу Тотнъм, съобщава La Gazzetta dello Sport.

Възстановяването на перлата на "старата госпожа" се развива в отлични темпове и очакванията са техничарят да попадне в групата за срещата на 13 февруари. По-вероятно е обаче аржентинският национал да седне на пейката, тъй като няма да има достатъчно игрова практика.

Дибала e с разтежение от победата с 1:0 над Каляри на 6 януари, когато беше сменен принудително в 49-ата минута. Той пропусна победите над Дженоа (1:0) и Киево (2:0) в Серия "А", както и успеха с 1:0 над Аталанта в първи сблъсък от 1/2-финалите за Купата на Италия.

Междувременно треньорът на Юве обяви състава за Шампионска лига. Както и миналата година Стефан Лихтщайнер се завръща за фазата на директните елиминации, след като остана без картотека за груповата фаза. Аут е Бенедикт Хьоведес, който ще се възстановява от контузия до март месец. 

<iframe src="https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2FJuventus%2Fposts%2F2127048167322401&width=500" width="500" height="473" style="border:none;overflow:hidden" scrolling="no" frameborder="0" allowTransparency="true"></iframe>