Италианският хегемон Ювентус може да си върне Пол Погба от Манчестър Юнайтед. С тази новина гръмна френската спортна библия L’Équipe, но изданието посочва, че е малко вероятно "бианконерите" да се възползват от опцията.

В договора между двата клуба има клауза, която гласи, че 24-годишният полузащитник може да облече "черно-белия" екип срещу скромните на фона на днешните трансфери 60 млн. евро. Годишната му заплата от 12 млн. евро обаче е причината Юве да не се възползва от нея.

Погба напусна "старата госпожа" през лятото на 2016 г., за да се върне на "Олд Трафорд" за рекордните тогава 110 млн. евро плюс бонуси. През този сезон обаче той се намира в слаба форма и в последните мачове изгуби титулярното си място.

Според медиите в Англия Погба е в остър конфликт е мениджъра на Юнайтед Жозе Моуриньо и Специалния даже го е изгонил от офиса си след разправия относно позицията му на терена.

Припомняме, че Юве взе Погба точно от "червените дяволи" без пари и четири сезона по-късно го продаде на огромна печалба. През годините името му беше свързвано още с Реал Мадрид, Барселона, Челси и Манчестър Сити.