Легендата на Ювентус и световния футбол Джиджи Буфон бе видимо бесен и разярен след отпадането от Реал Мадрид за Шампионската лига.

Както е известно до 93-ата минута Ювентус водеше с 3:0 на "Бернабеу" и срещата отиваше в продължения, когато Меди Бенатия побутна леко Лукас Васкес, който се свлече в пеналта, след което последва дузпа за Реал Мадрид.

Играчите на Юве полудяха от отсъждането, което доведе дори до червен картон за легендата Джиджи Буфон. Роналдо обаче не трепна от бялата точка, вкара и класира Реал на полуфинал.

"Вместо сърце, съдията имаше торба с боклук", изригна Буфон след мача. "Скандално е да свириш подобна спорна дузпа в 93-ата минута, нелепо е. Категоричен съм, че подобна дузпа се свири веднъж на 10 сходни положения".

"Не може по такъв спорен начин да решиш подобен мач. Това означава, че този съдия няма сърце, а щом нямаш сърце да излезеш с достойнство на този стадион и да изсвириш този мач, по-добре гледай срещата от трибуните с жената и децата, пий си питието и яж чипс. Този съдия причини бедствие", беснееше Буфон.