Ювентус – Йънг Бойс, мач от 2-ия кръг на група "Н" на Шампионска лига, "Алианц Стейдиъм", начало: 19.55 часа наше време

Групата на Ювентус за мача:

Прогноза на Gol.bg:

Италианският хегемон е абсолютен фаворит в мача, въпреки че Кристиано Роналдо го пропуска заради наказание. Аут са още Матия Де Шилио и Дъглас Коста. В групата на Юве се завърна Сами Кедира, но той ще остане резерва. "Ще е хубаво, ако играе 30 минути, за да е готов за Удинезе", заяви треньор на "бианконерите" Макс Алегри.

Той потвърди, че Жоао Кансело ще получи почивка, а опитният Андреа Бардзали ще е титуляр. "Старецът винаги е добър", пошегува се тактикът от Ливорно. Капитанът Джорджо Киелини също ще седне на пейката, което означава, че някого измежду Меди Бенатия и Даниеле Ругани ще стартира. А може и двамата, но това зависи от тактиката на Алегри. "Още имам съмнения", каза той относно схемата – дали ще е 4-3-3 или 3-5-2.

Юве е единственият отбор от Топ 5 на европейските първенства, който от началото на сезона има само победи – 8. Това е изравнен рекорд за отбора от сезон 1930/31, а очакванията са тази вечер наказателната акция да продължи. Швейцарците обаче също се намират в добра форма и след 0:3 от Манчестър Юнайтед, нижат победа след победа в първенството.

Едната беше изключително впечатляваща – 7:1 над Базел, и едва ли някой ще спре отбора по пътя към втора поредна титла. След 9 кръга Йънг Бойс има пълен актив от 27 т. и изумителна голова разлика от 32:6. Като цяло и двата съперника тази вечер са доста резултатни и за това ще заложим на голове и в двете врати.

Прогноза: Ювентус – Йънг Бойс 3:1 

Участвайте в играта ни с прогнози в Шампионска лига и печелете награди!