Новият-стар треньор на Реал Мадрид Зинедин Зидан изненадващо не изключи идеята за завръщане на Кристиано Роналдо на "Сантяго Бернабеу".

Петкратният носител на Златната топка напусна "кралете" през лятото, за да продължи кариерата си в италианския хегемон Ювентус. Зизу пък се завърна начело на "белите" вчера, което веднага породи спекулации, че същото може да стори и португалската звезда.

"Това не е проблем в момента", заяви славният французин. "Сега проблемът е, че имаме 11 мача и мислим за тях. Всички знаем кой е Кристиано. Влезе в историята на клуба и е невъзможно това да бъде променено. Той е най-добрият, един от най-добрите, но не е проблем за нас точно в момента. Има време да разгледаме нещата и да се подготвим за следващия сезон", добави Зидан.

Самият Роналдо реагира позитивно на новината за завръщането на Зидан. Минути, след като беше официално обявена, Кристиано публикува в социалните мрежи емотикон с палец нагоре.

В Испания предполагат, че Зидан се е навил отново да поеме Реал заради обещани гръмки трансфери през лятото. Спряганите имена са един куп – Еден Азар, Килиан Мбапе, Неймар, Хари Кейн, вече и това на Роналдо.