Италианският хегемон Ювентус възнамерява да продаде Пауло Дибала, въпреки отказа на нападателя да премине в Манчестър Юнайтед.

Двата клуба се бяха разбрали за размяна между аржентинеца и Ромелу Лукаку, плюс доплащане от страна на "червените дяволи". Белгийският стрелец беше договорил личните си условия с торинци, но несъгласието на Дибала да заиграе на "Олд Трафорд" провали сделката.

Англичаните вече се отказаха от услугите на 25-годишния техничар, защото са на мнение, че не си заслужава да убеждават някого да заиграе при тях.

Това обаче не означава, че Дибала ще остане при "Старата госпожа", тъй като е дълбоко наранен от опитите на Юве да го подтикне към трансфер.

Според Corriere dello Sport ПСЖ ще направи пореден опит да привлече латиноса. Спортният директор на французите Леонардо е голям почитател на Дибала и клубът има финансовата мощ да си го позволи.

Другият вариант е Интер. Още от началото на лятото се носят слухове, че Юве и "нерадзурите" са готови да разменят Дибала и Мауро Икарди, който отказа да премине в Наполи и Рома, защото иска да облече "черно-белия" екип. Размяната обаче може да се осъществи в самия край на трансферния прозорец, който в Серия "А" затваря на 2 септември.