Нападателят на Ювентус може да започне тренировки с друг тим, преди окончателно да напусне италианците през януари. Това обяви спортният директор на Старата госпожа Фабио Паратичи. 

„Разговаряме с Манджукич, за да постигнем най-доброто решение на ситуацията и за двете страни. Отворени сме към всякакви сценарии” заяви Паратичи.  

Хърватинът продължава да бъде свързван сериозно с Манчестър Юнайтед, въпреки че в края на лятото преминаването му на „Олд Трафорд” не се осъществи. 

Вестник „Сън” обаче сега твърди, че нападателят е намалил сериозно финансовите си претенции и е готов да премине при англичаните срещу 150 000 евро на седмица, след като първоначално е искал доста повече.  

„Неговият агент преговаря по въпроса, като в контракта ще бъдат включени различни допълнителни клаузи относно възнаграждението му. Оле отдавна го харесва и скоро всичко може да бъде уредено” заяви източник пожелал анонимност пред изданието. 

Новият бос на торинци Маурицио Сари не смята да разчита на Манджукич, който пред този сезон не е играл нито веднъж.  Футболистът има договор с отбора до лятото на 2021-а година, но от Юве са готови да се разделят с него максимално бързо.