Престижният фенклуб на Ювентус България отбеляза 10 години от основаването си с национална сбирка и Общо събрание в София. Събитията се проведоха на 2 ноември (събота).

Фенклубът е един от най-старите фен клубове на чужди футболни отбори в България, създаден на 12 февруари 2009 година. През 2011 година в началото на сезон 2011-2012 фенклубът официално е признат от Juventus Club DOC, организация, която обединява всички фен клубове на Ювентус по света. Първата национална сбирка на фен клуба се провежда в Пловдив през 2013 г. След това домакините на сбирките са Бургас, Благоевград, Русе, Варна и Стара Загора и тази година в София.

Този сезон 280 души са официалните членове на фенклуба на Ювентус България.  Програмата започна с традиционен футболен турнир, а след това продължи в Raffy Bar & Gelato - Витоша. Там се проведе Общо събрание на фенклуба. Програмата продължи с гледане на двубоя от 11-ия кръг на Серия А - "Дерби дела Моле" Торино и Ювентус, който беше спечелен от Ювентус с 1:0. 

За събитието беше подготвена специална торта посветена на 10-годишнината на Ювентус България. Същото така се проведе томбола за артикули от официалния феншопа на Ювентус в Торино, както и две големи награди оригинални фланелки на Ювентус от този сезон. Присъстваха членове на фенклуба от цяла България.