Треньорът на Ювентус Маурицио Сари призна, че изобщо не е очаквал шеметния гол на Пауло Дибала снощи. Аржентинецът простреля Атлетико Мадрид с директна тупалка от пряк свободен удар, макар да разполагаше с много малък ъгъл.

"Дибала вкара гол, който нито един човек нямаше да го посъветва да опита. Първото нещо, което минава през главата на треньора в една такава ситуация е "какво по дяволите правиш, защо биеш от тази позиция?!". Затова и стореното от него е изключително. Аплодисментите са изцяло за него. Както за представянето, така и за техническите умения, които демонстрира. Те са невероятни, а той е световна класа", заяви Сари.

Наставникът на "старата госпожа" отново трябваше да обяснява положението на Кристиано Роналдо, който изглеждаше изолиран от играта на отбора.

"Няма проблем с Роналдо. Проблемът идваше от начина, по който ние се борихме за пространствата. През първото полувреме Дибала играеше по-далеч от вратата. Кристиано не беше в центъра и затова не успявахме да окупираме тази зона. Той можеше да навлиза в средата, когато Пауло атакува топката", добави специалистът.