Бразилската легенда Роналдо коментира звездата на италианския хегемон Ювентус – Кристиано Роналдо.

Двамата често са сравнявани, макар да имат доста различни роли на терена. Съвпадението в имената им обаче редовно кара феновете да коментират кой е по-добър.

Феномена говори във видео разговор с Фабио Канаваро в социалните мрежи. Италианският защитник заяви: "Играл съм с много силни футболисти от нашето поколение, но ти беше най-добрият от тях".

"Беше много трудно да се изправим срещу теб. В Италия по принцип имаше класни играчи, но ти беше изключителен. Много се говори за Кристиано Роналдо и независимо какво постигна той през последните години, хората все още смятат, че ти си истинският Роналдо", каза Канаваро.

Отговорът на Феномена беше: "Хм, това сигурно дразни Кристиано Роналдо. Той се справя много добре, не спира да вкарва и прави това продължително време вече. Кристиано ще остане в историята като един от най-великите заедно с Лионел Меси".

През кариерата си Феномена игра за големи противници като Барселона и Реал Мадрид, Интер и Милан, но винаги е бил сред любимците на всички фенове по света.