Галерия

От вчера и италианките, и италианците се радват като побъркани, че шеметното гадже на аса на „Ювентус“ Паоло Дибала е бисексуално ориентирано. Ориана Сабатини, която е племенница на красивата топ-тенисистка на осемдесетте години Габриела Сабатини, призна в инстаграм–задявка с фенове, че обича любовта както с мъже, така и с жени.

„Ако трябва да си сложа някакъв етикет – да, мисля, че съм бисексуална!“ – заяви 24 годишната знойна хубавица, която е естрадна и филмова звезда в родната си Аржентина и има 5,5 млн. последователи в социалните мрежи.

А що се отнася до любовта на Ориана с класния нападател на „Старатаа госпожа“ и неин сънародник Паоло, тя процъфтява вече три години в разкошен апартамент в центъра на Торино. Двамата изкараха там през пролетта на миналата година и всенародния италиански локдаун, като прекараха дори по един тежък „Ковид-19“, от който отдавна са напълно излекувани.

Единствената им грижа пък е тяхната постоянна компания – красивата домашна любимка Кая, която е представителка на известната японска порода кучета „акита ину“. Паоло и Ориана, която е с три години по-малка от него, се запознават в Буенос Айрес през 2017 г. благодарение на концерт на Ариана Гранде. Тя е „подгряващ изпълнител“, футболистът е изключително впечатлен от талантливата и хубава своя сънародничка и веднъж сдобил се с телефонния й номер, я кани на кафе, пише "Монитор".

Момичето обаче не се интересува от футбол, представа си няма кой е той и пита баща си – известния аржентински филмов продуцент и актьор Освалдо Сабатини, дали е чувал за Паоло. Родителят прихва да се смее, след което й обяснява, че симпатичният младеж, кото я е поканил на среща, е звезда не само на аржентинския национален отбор, но и на световно известния италиански футболен клуб „Ювентус“. Година по-късно, през 2018-та, Паоло и Ориана заживяват в Торино, където той е обожаван от футболните запалянковци още от 2015 г.

Доколкото до признанието на хубавелката за нейната двуполюсна сексуална ориентация, то според италианските медии за нея аржентинците се догаждат още от 2017 г. Тогава Ориана пуска сингъла “Stay or Run”, като в клипа му се целува и прегръща нон-стоп с шеметната топ-манекенка Соледад Алонсо. Тогава журналисти питат гаджето на Паоло Дибала да не би да е последователка на гръцката богиня Сафо, но тя отговаря хитричко: „В живота няма нищо по-хубаво от това да се чувстваш свободен!“