Бившият италиански нападател Антонио Касано отново нападна Кристиано Роналдо и го обвини за това, че пречи на Ювентус като отбор, защото мисли само за себе си и головете и рекордите си.

Касано е огромен фен на Лионел Меси, като кръсти и едно от децата си на него. Бившият голмайстор смята, че Роналдо е бил основната причина за уволнението на Маурицио Сари, като може да доведе и Андреа Пирло до същата съдба.

"Ако продадат Кристиано, ще разполагат с едни сто милиона евро, с които да вземат двама топ футболисти - каза цитираният от webcafe.bg Касано пред Кристиано Виери в предаването му в стрийминг платформата Twitch.

През миналата година със Сари отборът показваше най-добрия футбол в последните години, но след това бе уволнен. Проблемът му се наричаше Кристиано Роналдо. Не може да назначиш треньор, който да иска да играе футбол, в отбор с Кристиано Роналдо. Той се превръща в пречка и пред Пирло.

Кристиано мисли само за головете и рекордите си. Ако съм президент и искам да дам начало на нов цикъл, не бих поверил отговорността на млад треньор да се справя с някой като Роналдо."

Касано намекна още и че португалецът не само не помага на младите футболисти, но и мачка увереността им. "Кулушевски, например, е много повлиян от него. Младите играчи без силни характери изпитват сериозни проблеми."