Треньорът на Ювентус Андреа Пирло призна, че тимът му е бил прекалено предвидим в градското дерби с Торино. „Старата госпожа“ се добра до равенството 2:2 в края и допусна поредна грешна стъпка в борбата за титлата.

„Започнахме добре, поведохме, а това е най-трудното нещо срещу тимове, които предимно се защитават. После обаче, както обикновено, сами си усложнихме живота. Надявахме се на различно второ полувреме, но направихме прекалено много грешки. Този отбор не трябва да губи концентрация дори за секунда.

След втория гол се върнахме на правилния път, ударихме гредата, имаше и онова положение пред Кристиано. Трябва да останем пределно концентрирани. Когато не победиш, няма как да си доволен. Има много да подобряваме. Ще опитаме да спечелим следващите си мачове, което ще помогне за самочувствието на всички.

Изпускаме прекалено много точки, обикновено взимаме тези мачове. Трябва да научим доста неща, най-вече позиционирането ни и движението на топката, да има повече движение между линиите, особено срещу отбори, които се защитават толкова дълбоко. На моменти правим прекалено много хоризонтални пасове и това ни прави предвидими“, каза Пирло.