Звездата на Ювентус Кристиано Роналдо отказа да избере по-добрия измежду Ерлинг Халанд и Килиан Мбапе, но ги отличи като двете големи звезди на тяхното поколение.

Запитан за двамата пред LiveScore, Роналдо отговори така: "Трудно е да се избере един футболист, за когото да кажеш, че ще бъде най-добрият, но мисля, че е вълнуващо да видиш това младо поколение - като Ерлинг Халанд и Килиан Мбапе, които идват отдолу. Някои играчи може да имат един-два страхотни сезона, но наистина великите футболисти са тези, които го правят сезон след сезон, което изобщо не е лесно. Нужна е много работа и много отдаденост."

На 36, петкратният носител на "Златната топка" не е в особено добро състояние в Ювентус в момента. Има опасност "старата госпожа" да остане извън зона "Шампионска лига" този сезон, а спекулациите за напускането на португалеца не спират, въпреки че има договор с торинския гранд за още една година.

"Надявам се мен да ме запомнят като един от най-великите футболисти; като някой, който е работил здраво, който е дал всичко от себе си, за да бъде част от историята на играта", каза още цитираният от webcafe.bg Роналдо.