Европейският клубен футбол вече приключи, поне до следващата есен, когато всичко ще започне отначало. Ясни са всички шампиони, както и всички голмайстори, като особено внимание трябва да се обърне именно на най-добрите реализатори в големите топ пет първенства на Европа, които играят ключова роля в успехите на своите тимове и са донесли много печалби на залагащите онлайн. Да познаеш голмайстор обаче не е лесна задача, така че по-добре е да използваш някакво специално предложение, като например Palms Bet бонус, така че да не губиш от личните си средства. Ето как изглежда и топ три на голмайсторите във всеки един от водещите пет клубни шампионата. 

Англия 

В английската Висша лига често битката за голмайсторския приз е изключително ожесточена, като този сезон не направи изключение. В крайна сметка с 23 отбелязани попадения първото място е за нападателят на Тотнъм Хари Кейн, като само на гол зад него остана Мохамед Салах. Топ три се допълва от футболиста на Манчестър Юнайтед Бруно Фернандеш, който остана с 18 гола. Впечатление прави, че Хари Кейн дори има с два изиграни мача по-малко от останалите двама. Неговите усилия обаче бяха достатъчни само за седмо място на Тотнъм в крайното подреждане. 

Испания

В испанската Ла Лига Меси отново отвя конкуренцията, завършвайки сезона с 30 попадения. Далеч назад останаха Карим Бензема и Жерар Морено от Виляреал, като и двамата имат по 23 попадения. Малко след тях пък с 21 гола е бившото попълнение на Барселона, Луис Суарес. Меси за осми път печели голмайсторския приз в Ла Лига, като е абсолютен рекордьор по този показател. През миналия сезон отново Меси беше първи, като негови подгласници пак бяха Бензема и Морено. 

Италия

Ювентус този път не спечелиха титлата в Серия А, но пък Кристияно Роналдо не пропусна възможността да завърши на първо място сред голмайсторите в Италия. През сезона той наниза общо 29 попадения в 33 изиграни мача, оставайки зад себе си Ромелу Лукаку с 24 попадения и Луис Муриел от Аталанта с 22. Това е първо голмайсторско отличие за португалеца в Серия А, тъй като през по-миналия сезон той остана зад Чиро Имобиле, който спечели и Златната обувка със своите 36 гола. 

Германия

Говорейки за "Златна обувка", то този път тя ще отиде в прегръдките на Роберт Левандовски. Той не само беше абсолютно недостижим в Бундеслигата със своите 41 попадения за Байерн Мюнхен, но дори успя да подобри вечния рекорд на Герд Мюлер, които преди половин век вкара 40 гола за един сезон. Трябва обаче да отчетем и силното представяне на Андре Силва и Ерлинг Холанд, които останаха на второ и трето място, съответно с по 28 и 27 гола през сезона. 

Франция

Във Франция голямата изненада е, че ПСЖ не станаха шампиони на страната. Иначе сред голмайсторите убедителен лидер е Килиан Мбапе, който се възползва от травмите на Неймар и необезпокоявано се превърна в най-добрия реализатор с 27 гола. С 20 попадения второто място си делят Мемфис Депай от Лион и Уисам Бен Йедер от Монако.