Голяма част от звездите на Ювентус използваха социалните мрежи, за да се сбогуват с Кристиано Роналдо.

Петкратният носител на Златната топка вчера официално се завърна в Манчестър Юнайтед след три години с "черно-белия" екип, в които вкара 101 гола.

Посланията на Пауло Дибала и компания са в един дух – всички изказват гордост, че са имали честта да играят рамо до рамо с Роналдо и добавят, че са научили много от него.  

"Беше удоволствие да се уча, израствам и играя с теб. Започва нов етап от кариерата ти и ти желая всичко най-добро, Кристиано Роналдо!", написа Дибала.

"Споделихме толкова много моменти и беше удоволствие да ги изживеем заедно. Мисленето, професионализмът и желанието за усъвършенстване, които оставяш за мен и отбора са безценни уроци. Успех в новото начинание", гласи постът на Леонардо Бонучи.

Новото попълнение Мануел Локатели, който записа едва няколко минути с Кристиано на терена, добави: "Не е много, всъщност е много малко, но винаги ще нося този образ в себе си. Успех, шампионе".

Алваро Мората, който игра с португалския ас и в Реал Мадрид, написа: "За мен беше удоволствие да споделя и този екип и хубави моменти, приятелю. Много благодаря на теб и семейството ти за доброто отношение, което винаги сте оказвали към моето. Желаем ви успех в това ново приключение".

"Беше удоволствие да играя с теб, Кристиано. Научих много от теб за професионализма и дисциплината. Нека божиите благодат и благосклонност бъдат с теб в това ново приключение", написа Хуан Куадрадо.

Напусналият в посока Аталанта Мерих Демирал, Уестън Маккени, Аарън Рамзи, Федерико Киеза и други футболисти на Юве също изправиха легендарния нападател. Това не пропусна да стори и третият вратар на "бианконерите" Карло Пинсолио. Не е тайна, че двамата станаха много близки приятели в Юве.

"Да играя с теб беше чест и привилегия за мен. Благодаря за всичко, което направи за Юве и за всички бианконери. Успех, Кристиано", написа той.