Четири от най-големите клубове в Европа са отхвърлили възможността да привлекат крилото на Реал Мадрид Еден Азар. Според „Ел Насионал“ Реал Мадрид иска да се отърве от белгиеца, който е бил предложен на доста клубове в Европа. Единствено Ювентус се замисля за оферта, твърди изданието.

Азар бе привлечен в Реал през 2019 година срещу 130 млн. паунда от Челси. Постоянните контузии обаче попречиха на белгиеца да разкрие потенциала си и в този период изигра едва 53 мача, в които вкара 5 гола.

Според „Ел Насионал“ в последния месец 30-годишният техничар е бил предложен на четири клуба, но Манчестър Юнайтед, Байерн Мюнхен и ПСЖ са отхвърлили възможността за оферта. Говори се, че дори в Нюкасъл с лека ръка са се отказали от Азар.

За сметка на това в Ювентус започнали да се замислят. Италианците били готови на първоначален наем, след което да закупят Азар. Белгиецът бил съгласен на подобен вариант.

Крилото няма мач като титуляр в Реал от 19 септември, като треньорът на тима Карло Анчелоти предпочита да използва на фланговете Винисиус и Родриго.