Последните дни от зимния трансферен прозорец могат да предизвикат ефектът на доминото.

Според журналиста от Goal.com Ромео Агрести Ювентус е на крачка от привличането на головата машина на Фиорентина Душан Влахович. Очаква се в близките часове "бианконерите" да отправят официална оферта за сръбския голаджия, който желае да продължи кариерата си на "Алианц Стейдиъм".

Според La Gazzetta dello Sport предложението ще е на стойност 60 милиона евро, но Corriere dello Sport прогнозира, че "виола" ще получи с 10 млн. повече.

Спортният директор на Фиорентина Даниеле Праде наля допълнително масло в огъня. Той заяви, че вратите на "Артемио Франки" за оферти за Влахович са отворени.

"Ако е избрал Юве, ще ни каже. Ние сме тук и чакаме отговор. От наша страна винаги е имало прозрачност, но ситуацията не е лесна, защото неговите агенти мълчат", добави Праде в интервю за Sportitalia.

Барселона следи ситуацията с интерес. Агрести добавя, че каталунците не са се отказали от идеята да вземат нападателя на Юве Алваро Мората, който през този сезон се представя много колебливо с "черно-белия" екип. Очаква се в следващите часове да има повече яснота относно сагата.

Снимки: БГНЕС, колаж: Gol.bg