Треньорът на Ювентус Масимилиано Алегри изтъкна само едно позитивно нещо след равенството срещу Сампдория – 0:0 от втория кръг на италианската Серия А.

Алегри посочи факта, че тимът му не е допуснал гол, но отчете, че е загубил две точки. „Това, което не трябва да допускаме във футбола е да отстъпваме“, заяви Мисимилиано Алегри.

„В две срещи не допускаме гол от началото на сезона. Сампдория се справи добре през първото полувреме, а ние показахме някои добри неща след почивката. Имахме и отлична възможност в края. Това, което не трябва да допускаме във футбола е да отстъпваме. Случи се в един момент и срещу Сасуоло. Жалко е, че днес загубихме две точки“, коментира наставникът на Ювентус пред DAZN.

„През първото полувреме не се представихме на ниво, но Душан Влахови игра по-добре през втората част. Трябва да е по-спокоен, когато владее топката“, добави Масимилиано Алегри.

„След почивката имахме превъзходство в тяхната половина, но определено трябва да се справим по-добре в следващите мачове. Липсват ни Пол Погба и Федерико Киеза, които са важни играчи за нас. Искаме да постигнем солидни резултати, но трябва да сме търпеливи. Това, че не допуснахме гол в два поредни мача е добър знак. Сега трябва да се подготвим за големия мач, който ни предстои срещу Рома“, каза още Алегри.