Звездата на Ювентус Пол Погба все още не е дебютирал за тима, след като се завърна през миналото лято. Той продългжава да лекува контузия, но според треньора Масимилиано Алегри не е далеч от това да се появи на игрището. Наставникът призна, че халфа вече е започнал да тича и се очаква до 2 седмици да бъде на разположение на Алегри.

"Погба вече тича. Най-важното нещо при него е, че не чувства някакъв дискомфорт в коляното в момента", обяви Алегри на пресконференцията днес. "Ако нещата продължат безпроблемно, след 15-20 дни той ще е на разположение, но всичко зависи от това, как ще се развие ситуацията. Вървим стъпка по стъпка".

Утре бианконерите играят с Удинезе, но треньора не разкри кой ще е на игрището. Душан Влахович и Леонардо Бонучи също ще липсват в този мач. Не е ясно дали аржентинците Анхел ди Мария и Леандро Паредес ще играят. Федерико Киеза пък още не е готов за пълни 90 минути.

"Киеза е по-добре. Работи с отбора и е готов да участва в една част от мача. Ще направя моите решения утре. Резервите също ще са ключови в мача. Тези играчи, които работиха тук по време на тези 52 дни пауза, се чувстват добре и са готови да играят", допълни Алегри.