Пол Погба се превръща в сериозен казус в Ювентус. Халфът отново е контузен и няма да играе срещу Лацио тази вечер. Французинът няма нито една изиграна минута до момента, откакто се присъедини към бианконерите през лятото. Треньорът Масимилиано Алегри вече е изключително ядосан от ситуацията с мегазвездата, пише "Гадзета дело спорт".

Всъщност Погба не е играл като титуляр вече 292 дни. Последният му мач бе Манчестър Юнайтед срещу Норич в средата на април. Червените дяволи спечелиха с 3:2, а три дни след това бе последното му появяване на терена - като резерва срещу Ливърпул. От тогава няма нито една минута на игрището. Травма на бедрото го извади от игра за два месеца. После дойде преминаването в Ювентус.

Там обаче коляното му се оказа проблем. Контузия, възстановяване, нови проблеми, операция, пропуснато световно, още възстановяване, тренировки и сега пак травма...

Хората вече сериозно си мислят колко "стъклен" се оказа Погба. Последният му сезон, в който игра редовно бе през 2018/19. От тогава е постоянно с проблеми. А за Ювентус те са още по-големи, защото това е футболиста, кото получава най-много пари в момента в тима. 

Алегри и ръководството са ядосани не заради травмите, а заради решенията на футболиста и отношението му. Особено с решението, което взе в началото на август при травмата на коляното. Тогава той не се оперира и проточи травмата до световното, когато в крайна сметка легна под ножа. Така изгуби поне 2-3 месеца без да се възстанови. В Юве са притеснени, че Погба мисли само за себе си и не го интересува Ювентус.

В думите на Алегри вчера, че "Погба може да е във форма чак след 2-3 месеца", прозира разочарованието, че треньора не може да използва звездата си през целия сезон. А икономическите последици отново са за клуба.