Играчите на Ювентус се подготвят с повишено настроение за предстоящото Дерби дела Моле срещу градския противник Торино. След убедителната победа 3:0 над Нант и класирането на осминафинал в Лига Европа, сега дойдоха добри новини и от лекарския щаб. Очаква се Пол Погба и Федерико Киеза да са на линия за срещата с Торино.

И двамата не взеха участие в мача на "Ла Божоар", който осигури сблъсък с немския Фрайбург в следващата фаза. Клубът все още работи върху изкачването си в таблицата на лигата след скорошното им отнемане от 15 точки и в момента е 7-ми, на 12 точки зад четвъртия Милан.

Както се подчертава от Calciomercato.com, и Погба, и Киеза са работили със своите съотборници в Ювентус и треньора Масимилиано Алегри на тренировка днес, показвайки положителни знаци на базата Континаса. Двамата вече са на път да се присъединят към отбора за предстоящото Дерби дела Моле.

Погба няма нито един мач за Ювентус, откакто се завърна миналото лято, след като бе извън терените заради сериозна контузия на коляното. Киеза се завърна след разкъсването на кръстната си връзка по-рано този сезон, но все още работи за достигане на пълна форма. Той беше принуден да пропусне последните две срещи на клуба поради мускулна умора.