Героят на Ювентус Анхел ди Мария отново бе ключов в Европа. Звездата на Старата госпожа вкара единственото попадение за 1:0 над Фрайбург в първи осминафинал на Лига Европа. В предишния мач на бианконерите в Европа той наниза хеттрик срещу Нант, за да класира Юве напред. От началото на годината аржентинеца има 7 гола и 3 асистенции, а най-хубавото за феновете е, че започна да говори, за удължаване на престоя си в Торино.

„Накрая на мача имах леки болки, но това е просто умора след толкова много мачове, но мисля, че важното тази вечер беше да работим здраво и да спечелим мача“, каза Ди Мария пред Sky Sport Italia. „Щастлив съм, че помогнах на отбора с гол и се надявам да продължа да го правя до края на сезона. Ще дадем всичко от себе си, за да спечелим Лига Европа, това е една от нашите цели заедно с Купата на Италия и ще се опитаме да ги спечелим и двете купи".

Ди Мария беше попитан дали ще остане в Ювентус през следващия сезон и ще продължи ли договора си, вместо да се върне в Аржентина. „Говорим си, не знам. Много съм щастлив тук, наистина мога да усетя обичта на феновете сега, което беше малко по-трудно за мен в началото".