Предварителното изслушване по разследването Призма, включващо Ювентус, беше отложено за 10 май 2023 г., а Маурицио Белакоса, един от адвокатите на Старата госпожа, обясни следващите стъпки в производството, като се започне от териториалната юрисдикция. Предварителното изслушване по разследването Призма, включващо Ювентус и няколко бивши клубни директори, трябваше да се проведе днес в Торино, но почти веднага беше отложено за май.
„Все още сме във фаза, в която участващите части се идентифицират“, каза Белакоса, един от адвокатите на Старата госпожа пред репортерите. „Ще приключи на следващото заседание на 10 май и ако има време, веднага ще започне предварителното заседание, като се вземе решение и за териториалната подсъдност.“

Адвокатите на Ювентус твърдят, че делото трябва да бъде преместено в Милано или Рим, докато прокурорите в Торино смятат, че то трябва да продължи в столицата на Пиемонт. Окончателно решение може да бъде взето от Касационния съд, но Белакоса настоя, че "е възможно" съдия Марко Пико да обсъди въпроса на 10 май.