Душан Влахович признава, че преминава през труден момент в Ювентус, но очаква с нетърпение отново да играе за клуба си и отвърна на бившия нападател на "бианконерите" Лука Тони, че той не знае какво означава да играе за Сърбия. Сръбският национал вкара три гола в два мача по време на международната пауза през март, включително две попадения срещу Черна гора в понеделник вечер за 2:0.

Говорейки пред официалния уебсайт на сръбската федерация след мача, Влахович каза: „Мачът беше труден, както очаквахме, Черна гора е отличен отбор и знаехме, че може да ни създадат проблеми на терена. Сега искам да се върна в Серия А и да продължа така в Ювентус. Имах труднен период, но сега всичко е наред".

Влахович също беше попитан какво мисли относно скорошните твърдения на Лука Тони. Легендата на Серия А и Италия каза, че звездата на Старата госпожа се представя по-добре за своя национален отбор, защото има по-малко напрежение, отколкото в Ювентус.

„Е, Лука никога не е играл за нашия национален отбор“, отговори Влахович с усмивка. „Той не знае какво е. Цялата страна чака с нетърпение да победи.”

Влахович отбеляза 11 гола в 28 мача с Ювентус този сезон. Показателите му обаче са далеч от представянето му в последните два сезона. Нападателят направи своя старши дебют със Сърбия през 2020 г. и отбеляза 13 гола в 21 мача с националния си отбор.

Тони прекара година и половина в Ювентус, отбелязвайки два гола в 15 състезателни мача. Той вкара първия гол в историята на стадион "Алианц" през 2011 г. в приятелски мач срещу Нотс Каунти.