Халфът на Ювентус Адриен Рабио заяви, че представянето на тима му срещу Лацио е било „срамно“. Френският национал успя временно да изравни резултата, но в крайна сметка „Старата госпожа“ загуби с 1:2.

„Бяхме малко мудни на старта и не печелихме физическите дуели, лесно губехме топката. След почивката показахме по-добро лице, но не беше трудно да заиграем по-добре, защото първото полувреме беше срамно за нас. Не мога да си го обясня. Реагирахме чак, когато допуснахме гол и създадохме няколко положения през втората част, но това не беше достатъчно.

Да, вкарах 10-тия си гол за сезона и това е най-доброто ми постижение, но трябва да подобрявам още играта си. Вижда се напредък след работата ми с Алегри през последните 2 години. Работя много, за да бележа, но също така и за да доминирам в полузащитата. В двете фази на играта. Имам различна роля в Ювентус и се наслаждавам на нея, защото треньорите ме насърчават да бъда по-често до противниковото наказателно поле“, каза Рабио.

Договорът на французина изтича през лятото и все още не е ясно дали ще остане в Ювентус. „Опитвам се да давам най-доброто от себе си от първия си ден тук, но не знам какво ще стане. Трябва да дискутираме ситуацията“, каза още французинът.