Настоящият треньор на Ювентус Масимилиано Алегри, който сто пъти даде да се разбере, че няма намерение да напуска Торино, все още е на път да замине за Саудитска Арабия, твърдят редица реномирани журналисти, след като той е получил изключително богата оферта от Ал Хилал.

Алегри има предложение за тригодишен договор и заплата от 30 милиона евро, което би го направило един от най-добре платените треньори в света, така че наставникът на "старата госпожа" сериозно обмисля да приеме офертата, пише Труд.

Тази новина ще зарадва най-вече феновете на Ювентус, които са против оставането на Алегри, след като той не спечели нищо през втория си престой след завръщането си на пейката през 2021 г., а през първия си петгодишен период донесе пет Скудета и четири купи и игра на финал два пъти в Шампионската лига.

Предстои да видим дали Алегри със сигурност ще напусне Торино и Юве ще започне нова ера с нов треньор или той ще промени решението си и ще остане в лагера на "старата госпожа", с която има договор до 2025 година.

Снимка: БГНЕС