Нападателят на Ювентус Душан Влахович е свързван с трансфер в няколко клуба, включително Тотнъм Хотспър, Челси и Байерн Мюнхен, но се съобщава, че той би предпочел ПСЖ. Централният нападател е на пазара това лято и бианконерите са готови да го продадат, ако някой предложи исканата цена от 80 милиона евро плюс бонуси.

Вероятно той ще бъде въвлечен в различни други трансферни саги, като тази, която може да отведе Хари Кейн в Байерн Мюнхен или Ромелу Лукаку от Челси в Интер. Според трансферния експерт на Sportitalia Алфредо Педула, Влахович е информирал Ювентус и антуража си, че ако бъдат получени различни предложения, той ще постави Пари Сен Жермен начело в списъка.

ПСЖ направи подход през последните няколко дни, за да поиска информация за сърбина и офертата вероятно ще бъде от региона на 70 милиона евро плюс бонуси. Лионел Меси напусна Париж това лято за Интер Маями, докато Килиан Мбапе отказва да подпише нов договор, така че гигантите от Лига 1 се надяват да го продадат на Реал Мадрид, вместо да го загубят безплатно. Парижани вече атакуваха сериозно пазара привличайки доста играчи.