Според вестник "Гадзета дело спорт" треньорът на Ювентус Масимилиано Алегри е бил бесен на своите играчи и съдията Марко Ди Бело след вчерашния мач срещу Болоня и виковете му са били толкова силни, че са се чули в зоната за пресата на стадион Алианц. Бианконерите завършиха наравно 1:1 у дома и изпуснаха първи точки за сезона. Гостите от Болоня също бяха недоволни от съдията, който не отсъди дузпа през второто полувреме, минути преди изравнителния гол на Душан Влахович.

Въпреки това, според "Гадзета дело спорт", Алегри също не е бил доволен от някои съдийски решения и не скрил разочарованието си след последния съдийски сигнал. Ювентус апелира за изпълнение на дузпа за игра с ръка през второто полувреме.Алегри вестник

Роденият в Ливорно треньор беше „бесен“ и на някои от играчите си ивиковете му в съблекалнята са били толкова силни, че са чували спокойно из стадиона. Алегри не говори пред медиите след мача под предтекст, че се чувства зле след мача, така че неговият асистент Марко Ландучи говори с медиите след последния съдийски сигнал. Бианконерите събраха четири точки в първите два мача от Серия А и ще срещнат Емполи като гост тази неделя.