Сезон 2023/2024 не е като другите за Ювентус, защото съвпада с честването на стогодишнината откакто за първи път имаше президент с фамилията Аниели начело на клуба. За първи път това се случва на 24 юли 1923 г.

Стогодишнина, която беше отбелязана както онлайн, така и на терена, с многобройни събития, кулминирали с парти за началото на сезона на Allianz Stadium и мач между тези, които направиха историята на Ювентус. Но партито не свършва до тук, защото на 10 октомври от 20:30 часа ще има ново събитие, което не трябва да се пропуска за феновете на Ювентус.

Уговорка в PalaAlpitour в Торино за „Заедно, черно и бяло шоу“, първото парти на Ювентус, посветено на всички фенове на клуба.

„Вечер, в която ценности, емоции, спомени, гордост и чувство за принадлежност ще бъдат предадени и споделени, в едно незабравимо събитие, чиято обща нишка ще бъде страстта на хората от Ювентус“, обявиха от Старата госпожа.

Призива предоставя допълнителни подробности за вечерното събитие: „Какво ще се случи? Все още не можем да разкрием твърде много, но можем да ви кажем, че това ще бъде вечер на празнуване, което лично ще въвлече присъстващата публика с множество артистични и емоционални моменти, кулминация с грандиозен мач с някои от най-важните легенди, които носеха черно-бялата фланелка като главни герои на терена. Една вечер, която следователно ще бъде черно-бяла навсякъде и която ще види присъствието на много гости дори извън терена" .