Сасуоло за първи път в историята си вкара 4 гола в един мач срещу Ювентус и за първи път спечели 2 поредни срещи с този противник. Неровердите спечелиха с 4:2 срещу хората на Масимилиано Алегри. Това е първа загуба за бианконерите за сезона, след като те имаха 10 точки от 4 кръга до тук. Хората на Алегри буквално се самоубиха след фрапантни грешки на вратаря Войчех Шченсни и авгогол на Федерико Гати.

За първи път откакто се завърна в Юве през 2021 г. Алегри пусна един и същи стартов състав в два поредни мача от Серия А. В предишните 112 срещи това не се беше случвало.  

В 12-ата минута резултатът бе открит в полза на Сасуоло. След тъч Арман Лорианте овладя топката и стреля много силно от границата на наказателното поле. Топката бе в тялото на Шченсни, но поляка не я изби добре, тя мина между краката му и влезе в мрежата 1:0.

Ювентус изравни в 21-ата минута. Киеза центрира отляво към далечната греда и Матияс Виня засече топката в собствената си врата. Сасуоло отново поведе малко преди паузата. Матеус Енрике пресече пас на Гати, подаде към Доменико Берарди, който от движение стреля в ъгъла - 2:1. Капитанът на Сасуоло ознаменува своя мач №300 за неровердите с гол. Неговото второ попадение в кариерата срещу Юве.

Минута преди края на първото полувреме Руан Тресолди сякаш игра с ръка в собственото си наказателно, но при разглеждането с ВАР се оказа, че има засада. Реферът Андреа Коломбо бе привикан от ВАР да разгледа потенциален червен картон за Доменико Берарди. Все пак реферът запази първоначалното си решение от жълт картон. 

Четири минути по-късно именно Берарди изведе Лорианте, който обаче от чиста позиция не уцели вратата. В 65-ата минута Душан Влахович бе близо до това да изравни, но ударът му мина встрани. Все пак Юве стигна до равенството в 78-ата минута. Федерико Киеза получи от Фаджоли и стреля силно, топката се отклони от защитник и спря в мрежата.

Радостта на гостите продължи кратко, тъй като в 82-ата минута Андреа Пинамонти довкара избитата от Шченсни топка след удар на Лориенте - 3:2. Дълбоко в продълженията Сасуоло стигна до четвърти гол - най-куриозният от всички. Шченсни изпълни свободен удар близо до корнера и подаде към Федерико Гати, който наизуст реши да върне и прати топката в празната врата - 4:2.