Федерико Киеза е поредният, който се присъедини към списъка с играчи на Ювентус, застрашени да пропуснат предстоящото Дерби дела Моле срещу Торино в Серия А в събота вечер. Според информациитне в четвъртък вечерта 25-годишният футболист е получил травма на тренировката по-рано през деня и не е успял да завърши сесията.

Кореспондентът на вестник "Гадзета дело спорт" за Ювентус Джовани Албанезе пише, че контузията не е нищо сериозно, но по-малко от два дни преди началото на мача Ювентус може да се наложи да се справи без него в събота. Джанлука ди Марцио уточнява, че проблемът произтича от мускулно разтежение и че много зависи от това как ще се чувства Киеза в петък.
 

Междувременно Душан Влахович също е под въпрос за мача с Торино, след като в началото на седмицата не тренираше с болки в гърба. Според Ди Марцио сега той се преценява час по час, за да се види дали евентуално ще може да се появи на пейката. Има вероятност Аркадиуш Милик да се завърне в състава за мача, след като миналия уикенд пропусна мача срещу Аталанта с проблеми в прасеца.