Агентите на Джейдън Санчо търсят изход от Манчестър Юнайтед и според информациите в медиите са предложили клиента си на Ювентус. Нещата не са лесни за английското крило след преминаването му за 85 млн. паунда от Борусия Дортмунд в Юнайтед през лятото на 2021 г. След доста невзрачна дебютна кампания, той продължи да се бори през втория си сезон и си взе кратка почивка в средата на сезона поради проблеми с психичното здраве.

Санчо влезе от резервната скамейка в първите три мача на Манчестър Юнайтед през този сезон, след което публично се скара с треньора Ерик тен Хаг. Оттогава той е напълно замразен от състава и сега изглежда, че е обречен да напусне през януарския трансферен прозорец.

Според италианските медии, агентите на Санчо са предложили преминаване през януари в Ювентус, който вече сериозно обмисля идеята. Новият технически директор на бианконерите Кристиано Джунтоли е фен на 23-годишния играч и иска да добави ново крило към състава на Масимилиано Алегри през зимния трансферен прозорец.

Въпреки че наем би удовлетворил и двете страни, заплатата на Санчо е проблематична; той печели 20 млн. евро нетно на сезон в Манчестър Юнайтед - цифри, които очевидно са твърде високи за Ювентус, който би могъл да допринесе само с около 30% от тази сума.