Ювентус взе едва втората си победа в последните 10 кръга от Серия А, като победи с 1:0 Фиорентина у дома. Бианконерите се възползваха максимално от грешните стъпки на Болоня и Аталанта и вече имат 62 точки на третото място в таблицата след 31-и кръг. Това е с 4 точки повече от четвъртия Болоня и със седем повече от Рома.

Единственият гол в мача вкара Федерико Гати след корнер в началото на срещата. При центрирането Бремер засече с глава, топката срещна гредата, но Гати бе най-бърз и от 2 метра довкара за 1:0. Това е четвърти гол на Гати за сезона. Юве пък има най-много попадения за сезона отбелязани от корнери.

През първото полувреме Юве нямаше никакъв късмет. Три попадения бяха отменени заради засада. Головете на Влахович, Макени и Бремер бяха отменени заради тънки ситуации на засада.

Фиорентина пък не създаде нищо през първото полувреме. През второто имаше греда на Нико Гонсалес и още две добри възможности за Виолетовите, но до гол така и не се стигна.

Юве удържа и взе ценни три точки. Това е и втора поредна победа след успеха с 2:0 над Лацио за Купата на Италия през седмицата.