Официално е това, което се знаеше от дни - Тиаго Мота напуска Болоня в края на сезона. Тази сутрин треньорът информира клуба за намерението си да не подновява договора си, който изтича идния месец. След като се запозна с решението, клубът благодари на треньора за изключителната му работа и му пожелава късмет до края на кариерата му.

"През тези две години познавам един подготвен и печеливш треньор", обяви президентът на Рособлу Джоуи Сапуто. "Той даде на отбора блестяща игрова идентичност. Целта да се класираме за Шампионската лига изпраща него и всички играчи в историята на нашия клуб. Бих искал той да остане в Болоня, но мога само да благодаря на него и на екипа му за тези прекрасни сезони и да му пожелая всичко най-добро за в бъдеще".

Официално е това, което се знаеше от дни: Мота вече не е треньор на Болоня. Тази сутрин Тиаго Мота информира клуба за намерението си да не подновява договора си с Болоня ФК 1909. След като се запозна с решението, клубът благодари на треньора за изключителната му работа и му пожелава късмет до края на кариерата му". САПУТО- И президентът Сапуто: "През тези две години познавам един подготвен и печеливш треньор - казва президентът Джоуи Сапуто, - който даде на отбора блестяща игрова идентичност. Целта да се класираме за Шампионската лига изпраща него и всички играчи в историята на нашия клуб. Бих искал той да остане в Болоня, но мога само да благодаря на него и на екипа му за тези прекрасни сезони и да му пожелая всичко най-добро за в бъдеще". Сега Мота е готов за ролята след Масимилиано Алегри в Ювентус. Translated with www.DeepL.com/Translator (free version)

Очаква се Мота да поеме Ювентус, който уволни Масимилиано Алегри преди седмица.