Вратарят на Байерн Мюнхен Пепе Рейна не крие притеснения си от бившия си съотборник в Ливърпул Луис Суарес.

Нападателят на Барса не само се адаптира към новия си отбор, но през последните седмици е един от най-добрите футболисти на "блаугранас".

"Суарес е от този тип футболисти, които харесвам много. Той е "уличен" футболист и с това сравнение искам да го похваля. Той е жизнен, винаги играе на ръба, натиска. Луис е роден победител", каза Рейна пред вестник "Гардиън".

"Във всяка една тренировка в Ливърпул аз исках да бъда в неговия отбор. Винаги! Той винаги стискаше зъби и никога, никога не се предаваше. Смятам, че това е огромна причина да стане това, което е в момента."

"Той завършва атаките много добре. Може да отиграе на малко пространство. Може да направи такива движения, които само той е в състояние да стори."

"И като изключим неговия талант като футболист, аз се смятам за късметлия заради това, че го познавам като личност. Според мен където и да отиде, той ще създаде добри приятелства със съотборниците си. Той е такъв."

"Ние говорим много за Суарес, но той не е единственият, който ни притеснява. Има и други. Меси например също не е зле", завърши с усмивка Рейна.