Германският шампион Байерн Мюнхен обяви кои отбори ще вземат участие на демонстративния турнир "Ауди Къп" на 4-и и 5-и август на стадион "Алианц Арена".

След като Реал Мадрид потвърди участието си в надпреварата, свободно време в своите графици намериха Милан и Тотнъм. Така зрителите ще се насладят на трите най-успешни отбори в Европа, носители на общо 22 титли на Стария континент.

Вече започна продажбата на билетите, като 60 хиляди са продадени, информира Байерн на официалната си страница в интернет.

Интересното е, че Милан започва да се превръща в редовен гост на баварците, защото участва на всеки един от провежданите до момента турнири "Ауди Къп".

На полуфиналите на 4-и август Реал Мадрид и Тотнъм откриват турнира в 19.15 часа българско време, а в 21.45 часа българско време Байерн захваща "росонерите".

На следващия ден ще се състоят малкия и големия финал, със същите начални часове като полуфиналните срещи.

Досега шампиони в турнира са били Байерн Мюнхен (2009, 2013) и Барселона (2011), а сред участниците личат имената още на Манчестър Юнайтед, Манчестър Сити, Бока Хуниорс, Сао Пауло и Интернасионал.

Реал Мадрид и Тотнъм участват за първи път, а Милан има едно трето и две четвърти места...