Новият бранител на Байерн Мюнхен Матс Хумелс говори за големите си цели във футбола и за новия си съотборник Ренато Санчес.
 
"Искам да печеля титли. Европейското първенство беше една от големите ми цели, но за съжаление не се получи. Другата ми голяма цел е Шампионската лига, искам да триумфирам там", сподели Хумелс пред списание "Шпорт Билд".

"Ако постигна целите си, ще съм спечелил всичко, за което съм мечтал в кариерата си. Искам да атакувам ШЛ с Байерн. Решението да се върна в Мюнхен го носих в себе си в продължение на близо два месеца."

"Надявам се, че с Джером Боатенг наистина ще заформим една от най-добрите централни двойки в защита. На теория центъра на отбраната ни е много силен. И не трябва да забравяме, че зад нас е най-добрият вратар в света Мануел Нойер."

"Говорих с Карло Анчелоти преди трансфера си в Байерн и той ми каза, че без съмнение ще има на разположение един от най-добрите отбори в света."

Матс коментира и новия си съотборник Ренато Санчес: "Впечатляващо е това, което показва. Физически той е машина - едновременно силен и бърз. За първи път го гледах внимателно на европейското и трябва да призная, че той ме впечатли много".