Байерн Мюнхен - Инголщадт, двубой от третия кръг на Бундеслигата. Стадион "Алианц Арена", 16.30 часа българско време.


Групата на Байерн Мюнхен:

Вратари: Нойер, Улрайх, Щарке

Защитници: Хумелс, Мартинес, Боатенг, Бернат, Рафиня

Полузащитници: Алонсо, Видал, Кимих, Ренато Санчес, Тиаго Алкантара, Рибери, Робен, Коста, Коман

Нападатели: Левандовски, Грийн

Извън групата: Бадщубер, Лам, Алаба, Мюлер


Прогноза на Gol.bg:

Байерн Мюнхен посреща един от любимите си противници, срещу който никога не е губил точки в Бундеслигата. Нещо повече - шампионите никога не са били догонващи срещу този съперник. При победа с три гола разлика мюнхенци ще направят най-добрия старт в историята на Бундеслигата.

Новият треньор на баварците Карло Анчелоти постави клубен рекорд за най-добър старт. Той е едва четвъртият наставник на тима, който започва с 5 поредни победи във всички турнири. Другите са Зебек (1968), Рехагел (1995 година) и Хитцфелд (1998 година), но нито един от тях не е постигал толкова добра голова разлика - 20:0!

Инголщадт не се намира в най-доброто си състояние и от седем мача чака победа в германския елит. Тя едва ли ще дойде днес, защото Байерн е безпощаден в началото на Октоберфест. За последните 18 мача са постигнати 15 победи и три равенства, при голова разлика 46:3!

В групата на домакините се завръщат Джером Боатенг, Ариен Робен и Кингсли Коман, като французинът ще започне като титуляр. Заради стомашен вирус извън групата останаха Филип Лам, Давид Алаба и Томас Мюлер. 

До момента двата тима са изиграли три официални мача и всички са спечелени от мюнхенци. През миналия сезон мачовете за първенство завършиха 2:0 и 2:1, а през 2011 година най-успешният германски клуб победи с 6:0 за Купата. Байерн е спечелил 17 от последните си 19 домакински мача, при голова разлика 59:8.


Резултат:  Байерн Мюнхен - Инголщадт 3:0