Легендата на Байерн Мюнхен Ули Хьонес говори за завръщането си на президентския стол на баварския колос, което ще стане факт на годишното събрание на клуба този петък.

"Помолих семейството си за разбиране, защото искам отново да съм президент. Съпругата ми Сузи забеляза, че няма да бъда щастлив, ако се откажа напълно на 64 години", сподели Хьонес.

"Няма да стоя по 24 часа в офиса всеки ден, но ще съм добре организиран. След края на мандата си ще съм на 67 години и ще имам време да мисля за бъдещето си."

"Много служители на Байерн ми казаха, че ще се радват да ме видят отново начело на клуба. Бях поразен от хората, които стояха на крака и ме аплодираха. Това ми даде много сили и ми стана ясно, че краят още не е дошъл."

"Усетих, че хората уважават постиженията ми, защото в медиите имаше статии, че Хьонес е приключил за обществото, икономически и в клуба."

"Заставам зад грешката си. Вече платих за нея и поправих вредите. Да говоря директно ще си остане моя запазена марка и занапред, това няма да се промени", допълни Хьонес.