Новата звезда на Байерн Мюнхен Хамес Родригес изрази мнение, че баварският колос е по-голям от Реал Мадрид, чиято собственост е колумбиецът все още.

"Байерн Мюнхен е също толкова голям клуб като Реал Мадрид, ако не и даже по-голям", отсече офанзивният полузащитник в интервю за "Шпорт Билд".

"Когато обмислях дали да дойда в Байерн, се загледах в състава и си казах, че тук има също толкова звезди, колкото в Реал. И качеството е същото."

"Карло Анчелоти ми липсваше като мой треньор. С него се намираме в чудесни взаимоотношения и за мен е удоволствие да работя с него. Радвам се, че отново сме заедно."

"Друга причина за преминаването ми тук е Оливер Кан. За мен той винаги е представлявал манталитета на Байерн и на борбата да последно. Той има много силен характер и винаги искаше да побеждава. В Мюнхен доста играчи се превърнаха в легенди."

"С Томас Мюлер сме съотборници и преследваме еднакви цели. В контролите до момента се видя, че с него можем да играем заедно на терена. С него взаимно се дърпаме напред", добави колумбиецът.