Легендата на Байерн Мюнхен Клаудио Писаро е на мнение, че баварският колос губи позиции в Шампионската лига и няма да спечели турнира в близко бъдеще.

Перуанецът, който е най-успешният чуждестранен голмайстор в историята на Бундеслигата, коментира и положението на Томас Мюлер на стадион "Алианц Арена".

"Възможно е Байерн да няма същото ниво в Шампионската лига, както в миналото. В международен план клубът загуби позиции, в сравнение с конкуренцията. Отбори като ПСЖ се подсилиха доста добре, а на Байерн му липсва голямата сила. За Бундеслигата ще им стигне, но не и за Шампионската лига, така мисля. Опасявам се, че Байерн загуби старата си сила", коментира Писаро, вкарал 127 гола в 326 мача за Байерн.

"Томас Мюлер няма да забрави лесно, че стои на пейката. Той не е толкова хладнокръвен винаги, колкото си мислят хората. Не му е лесно, защото не усеща пълното доверие на Анчелоти. Надявам се Томас отново да намери усмивката си. За него е важно да се забавлява на терена", добави Писаро пред германската телевизия Sport1.