Карло Анчелоти е изключително разочарован от ръководството на Байерн Мюнхен, разкри неговият биограф и близък приятел Крис Брейди.

Както е известно, миналата седмица италианският треньор беше уволнен, макар да бе постигнал четири победи и едно равенство в първите шест кръга на Бундеслигата. 

Чашата преля след тежкото поражение с 0:3 от ПСЖ в Шампионската лига, макар баварците да бяха губили всичките си три визити на "принцовете" преди това в историята.

"Карло се чувства празен. Той често си правеше шега и казваше, че без това често е член на най-големия клуб в света - на уволнените треньори. Но той не очакваше това да се случи толкова рано. Той никога не би го казал, но е много разочарован от клубната политика на Байерн. Ръководството му осигури отбор, с който той не можеше да постигне големите си цели", коментира Брейди.

Самият Анчелоти пък даде да се разбере, че няма да поема друг отбор този сезон, но все пак изрази желание да се завърне в професията.

"Искам да работя и няма значение къде. Възможно е това да се случи отново в Англия. Италия е моята родина и ще се върна, но не зная кога. Всички казваха, че съм бил мек и че подготовката е била грешна. Сега критиците могат да бъдат спокойни. Ще се забавлявам и в края на сезона ще говорим дали ще се върна", коментира Карлето.