Един от най-добрите вратари в историята Сеп Майер е на мнение, че бившият му отбор Байерн Мюнхен е взел правилното решение с връщането на Юп Хайнкес начело на отбора.

"Това би било най-доброто решение, което е възможно в момента. Бърз изстрел нямаше да помогне в тази трудна ситуация. Радвам се, че се стигна до този избор", коментира световният и европейски шампион с германия, който покори европейския клубен връх с баварския колос в три поредни сезона.

Експертът на Sport1 и бивш наставник на Бохум Петер Нойрурер не пропусна да се изкаже по темата: "Изключително решение на Байерн! Това е проява на класа, като се спират на човек, от когото знаят какво да очакват. Юп все още познава част от отбора и неговият опит е безценен. Не е въпрос на възраст. Юп е здрав, а когато си здрав, винаги си част от професията. Навярно през тези четири години той събираше сили, от които със сигурност ще се нуждае сега".

Както е известно, преди няколко дни специалистът изригна с шеговит пост в Туитър, но после обясни, че профилът му е хакнат.