Крилото на Байерн Мюнхен Франк Рибери продължава своето лечение на контузията в коляното, заради която почти сигурно ще пропусне почти всички мачове до края на годината.

Както е известно, французинът извади щастие в нещастието при равенството 2:2 с Херта, когато получи "само" частично разкъсване на външна връзка на лявото коляно.

Травмата позволи на Франк да обърне повече време на своето семейство и да се пробва като коментатор... Той направи това от вкъщи, по време на сблъсъка между Байерн и РБ Лайпциг за Купата на Германия в сряда.

Баварският колос спечели с 6:5 след изпълнение на дузпи, а ветеранът беше видимо развълнуван. Потребители в интернет обаче констатират, че за всички би било най-добре, ако Рибери не получи професионална възможност за изява на новото за него поприще, тъй като речниковият му запас от думи не е особено богат...

Gol.bg пита своите читатели: Искате ли да гледате мачове с коментара на Франк Рибери? Можете да гласувате положително и отрицателно, а тази вечер ще обявим ВАШЕТО решение!