Треньорът на Байерн Мюнхен Юп Хайнкес не смята, че баварците са сред големите фаворити за спечелване на Шампионската лига този сезон и призова своите момчета да се подобрят.

Интересното е, че откакто 72-годишният специалист се завърна начело на германския хегемон, тимът посича всички свои противници, с изключение на родния му клуб - Борусия Мьонхенгладбах (поражение с 1:2).

Сред преклонилите глава пред Байерн е и мощният финансово ПСЖ, който беше разбит с 3:1 в Мюнхен след много силна игра на французите Кингсли Коман и Корентен Толисо.

"Фаворити са други отбори, но от начина ни на игра напоследък ние се доближаваме към този кръг. Това исках да постигна чрез този мач с ПСЖ. за мен е много положително, че играчите ми искаха да вкарат четвърти и пети гол. Бях сигурен, че нещата ще функционират добре за нас в мача", започна футболният учител.

"Срещу ПСЖ се получи, но няма да позволя да ни издигат до небесата и да не обръщаме внимание на слабостите в играта ни. Не сме достигнали зенита си и трябва да се подобряваме. Някои от контузените доскоро играчи трябва да достигнат оптимална форма. Към момента не съм доволен, защото има какво да подобряваме", добави Дон Юп.